Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

JMJ Brørup ApS forhandler nu Kubota minilæssere

Af ame - 7. nov. 2017 KL. 14:08

Fra 1. november har JMJ Brørup ApS smede og maskinforretning lavet aftale med Løwener A/S omkring forhandling af Kubota minilæssere

JMJ Brørup ApS smede og maskinforretning har pr. 1 november indgået aftale med Løwener A/S omkring forhandling af Kubota minilæssere. JMJ forhandler i forvejen Multione minilæssere og har gennem de sidste år solgt mange af de blå maskiner, skriver maskinforretningen.

Ifølge JMJ Brørup har virksomheden længe været på udkig efter en minilæsser, der kan udvide deres sortiment og supplere også med de lidt større maskiner. Det får de nu med Kubota. Læssemaskiner fås fra den lille 20 HK maskine med en egenvægt på 1175 kg. til den store maskine på 5000 kg.

Specielt har det været et ønske hos JMJ Brørup om at finde en minilæsser, der passer godt ind maskinforretningens landbrugskunder og her er Kubota virkelig en robust og stærk maskine, skriver JMJ Brørup. Med forhandlingen får JMJ Brørup også Kubotas lille kompakte teleskoplæsser, der med sin løftehøjde på fem meter, kan nå op i fodervogne og blandere.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame