JMJ Brørup ApS er klar til at løfte nye opgaver med MultiOne og Qtrak.

- MultiOne adskiller sig fra konkurrenterne med både teknik, design, smidighed og brugervenlighed, og så rækker den langt, for læsserens teleskoparm kan skydes ud. Nøjagtigt som det kendes fra de store teleskoplæssere, der er blevet en uundværlig maskine på mange større landbrug og byggepladser, står der i pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med MultiOne følger en anden produktgruppe - Qtrak.

- Det er mellemstore læssere bygget op over en særdeles robust og fast ramme, uden at det på nogen måde går ud over smidigheden.

JMJ Brørup har allerede solgt den første MultiOne. Det var til Kommandørgården på Rømø, som har 120 heste. Den nye MultiOne skal bruges til mange forskellige opgaver, som f.eks fodring og vedligeholdelse omkring staldende.

Morten Kristensen, der er en af ejerne i JMJ Brørup, regner med, at MultiOne og Qtrak bliver solgt til mange forskellige kunder og vil derfor heller ikke gå målrettet efter en branche.

- Ordet "Multi" passer perfekt på maskinen, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For der er multi-mange muligheder i én basismaskine.

- Der er mange, der kan bruge basismaskinen både i driften og derhjemme på bopælen, hvor de måske har lidt heste, der skal muges, eller grønne arealer som skal passes, siger han videre.