Efter 28 år som selvstændig lukker Hans Jakobsen sit firma Odder Servicecenter. Forhandlingen af Stihl- og Vikingprodukter til have og park overtages af Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel.

- Jeg vil gerne takke alle vores kunder for tilliden gennem alle årene. Som 60-årig har jeg fået mulighed for nye udfordringer, og det er med glæde jeg henviser vore Stihl- og Vikingkunder til Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel, siger Hans Jacobsen fra Odder Servicecenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De sidste 13 år har der været Stihl og Viking have og park maskinforhandling hos Odder Servicecenter, og denne forhandling føres nu videre af Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel pr. 1. juli 2015.

- Vi glæder os meget over at få Stihl og Viking ind i vort sortiment, og ikke mindst er vi beæret over at få tilbudt muligheden for at videreføre aktiviteterne fra Hans Jacobsen. Vi glæder os til at servicere kunderne fra Odder Servicecenter, som vi hilser velkommen i vores forretning. Vi har i forvejen stor aktivitet på have og park maskinerne, så denne type maskiner er ikke nye for os og vi har et specialiseret værksted netop til have og park maskiner, udtaler Kenneth Vesterbo Brønner fra Jelling Maskinforretning.

Lager og maskiner hos Odder Servicecenter flyttes i løbet af sommeren til Jelling Maskinforretning.

- Men vi beder kunderne om tålmodighed, da vi står midt i en ferieperioden, og derfor vil vi ikke være på plads før engang i august, mens værkstedet allerede i dag er klar til at modtage maskiner til reparation, forklarer kenneth Vesterbo Brønner.