Jan Magnussen kommer søndag den 28. september til Jyllandsringen med en nye personlig løbssponsor, hvilket betyder, at både kørerdragten og den hvide og orange Telesikring-racer i denne weekend optræder i anderledes farver.

Sponsoren er John Deere, som er verdens største producent af landbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er lidt en drøm, der blevet til virkelighed, lyder det fra en stolt Jan Magnussen.

- Jeg er stor fan af John Deere og den fantastiske historie, mærket repræsenterer, og da jeg fortalte gutterne i Corvette-teamet hjemme i USA, hvem der skulle sponsorere mig i DTC-mesterskabets sidste løb, var der kæmpe jubel.

- For amerikannerne er John Deere større end Harley-Davidson, og der fortæller lidt om, hvor berømt et brand, det er, siger han.

Sponsoratet kommer primært fra de seks store danske John Deere-forhandlere, som forsyner danske landbrug med traktorer, mejetærskere og andre maskiner og redskaber i de kendte grønne og gule farver. Også fabrikkens nordiske salgsorganisation, John Deere Nordic, samt den finansielle division, John Deere Financial, er med i samarbejdet.

Søndagens løb på Jyllandsringen er det afgørende løb i kampen om DTC-mesterskabet og ventes at blive en kamp mellem Jan Magnussen og Casper Elgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men Jan Magnussen og hans team er fast besluttede på at tage sejren.

- Vi har kun én plan for den her weekend, og det er at vinde det mesterskab, lyder det fra Jan Magnussen.

- Vores mission for denne sæson har været at vinde det hele. Teammesterskabet er i hus, mens vi skal kæmpe for kørerenes mesterskab. Casper fører stillingen, og han vil uden tvivl kæmpe lige så meget som mig, så det bliver en hård kamp, lyder det fra Jan Magnussen.

Casper Elgaard er med sine 295 point 22 point foran Jan Magnussen.

DTC-reglementer kræver imidlertid, at kørerne smider sæsonens tre dårligste resultater væk, og så mindskes afstanden til seks point.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Seks point ikke ret meget, når der 60 point at køre om. Jeg har en masse sejre, især på Jyllandsringen, og det beviser, at jeg godt kan vinde. Men alt skal virke i weekenden, for vi har ikke råd til fejltrin, lyder det fra Jan Magnussen.

dals