Normalt fræser han rundt i sin gule Corvette på Le Mans, og på Agromek bliver den grønne farve også en del af makeuppen, idet Jan Magnussen tager en vaskeægte John Deere-racerbil med på landbrugsmessen.

Besøget er arrangeret af de danske John Deere-forhandlere, og Jan Magnussen vil være klar med tuschpen og autografkort på John Deeres stand, ligesom det vil være muligt at få sig en snak med den erfarne racerkører, som vil være flankeret af sin 450-hestes Chevrolet Camaro-racer, som han kører i den danske superliga, Danish Thundersport Championship. Den V8-motoriserede racerbil er designet i samme grønne og gule farver som John Deeres landbrugsmaskiner, idet de danske John Deere-forhandlere i efteråret sponsorerede Jan Magnussens indsats i finalen i Danish Thundersport Championship.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har altid været stor fan af John Deere og ikke mindst den fantastiske historie, mærket repræsenterer. Derfor er jeg enormt stolt over at kunne iføre mig en John Deere-køredragt og sætte mig ind i en John Deere-bil, lød det fra Jan Magnussen forud for finaleløbet i september.

Det er den 26. november kl. 16, man kan møde Jan Magnussen. Man kan desuden læse mere om racerkøreren i Maskinbladets 25 års jubilæumsbog for PowerGear, som uddeles på messen.