Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Italienske læssere på danske dyrskuer

Af mbl - 25. apr. 2016 KL. 13:43

  • ww198311_1
  • ww198311_2

På sommerens dyrskuer kan man se frem til at møde de grønne Avant minilæssere og de gule Dieci teleskoplæssere. Sorring

Forårssolen, blomsterne og fuglesangen fortæller at sommeren er ved at nærme sig. Traditionen tro betyder det, at de danske dyrskuer snart løber af stablen. Det er noget man ser frem til hos Sorring Maskinhandel, der sammen med Hørve Maskinhandel, igen drager ud på deres årlige turné med deres gule og grønne maskiner.

- Det er altid en fornøjelse at komme rundt på de forskellige dyrskuer. Det giver os en chance for at møde vores kunder på deres hjemmebane. Det giver en god stemning og nogle mere uformelle snakke. Og så er vi jo rigtig glade for, at vi igen i år både har de grønne og gule maskiner med, fortæller Jørgen Jensen, indehaver af Sorring Maskinhandel.

Fodfæste

De to maskinhandler begyndte importen af de italienske Dieci teleskoplæssere tilbage i 2014. Sidste år havde de for første gang de gule teleskoplæssere med rundt på de danske dyrskurer.

- Sidste års dyrskurer var en rigtig fin mulighed for at udbrede kendskabet til Dieci. Nu har vi haft Dieci Agri agenturet i lidt over et år, og jeg synes virkelig Dieci, har fundet sit fodfæste. Så I år har vi de gule teleskoplæssere med, fordi der er efterspørgsel på dem, siger Jørgen Jensen.

Jørgen Jensen mener Dieci Agri linjen vinder på sin store alsidighed. Her er noget til et hvert behov. For eksempel er den knækstyrede Dieci Pivot T60 god til landbrug, da den formår at være både manøvredygtig og terrængående på samme tid. Men en bredde på kun 188 centimeter og en venderadius på blot 206 centimeter kommer man let rundt om hjørner og ind i bygninger på Pivot T60'eren. Med en løfteevne på hele 4050 kg løfter den snild tre bigballer, løfter storsække og fylder fuldfoderblanderen.

Dieci Agri Tech et godt alternativ til traktoren, der bruges til mindre opgaver. Med mulighed for tre-punktsophæng og PTO er Tech modellerne perfekte til opgaver, som at vende hø, kører sneglevogn eller presse baller. Dieci Agri Tech kommer i to forskellige modeller, der løfter op til 3.200 kg, op i ni meters højde.

Nyt fra Staldkatten

Avant Danmark har, siden sidste års dyrskuer, lanceret en række nyheder og produkt forbedringer, som naturligvis også vil kunne opleves på årets dyrskuer.

- I marts præsenterede vi vores nye Avant 200 serie. Der er kommet nogle markante forbedringer, blandt andet olieflowet, der har fået et gevaldigt ryk opad til 50 liter pr. minut mod tidligere 29 liter pr. minut. Det betyder at 225'eren nu er stærk nok til eksempelvis at køre med en 1500 millimeter græsklipper, lyder det fra Jørgen Jensen.

Foruden 200 serien medbringer Avant Danmark et bredt udvalg af deres forskellige serier samt flere af redskaberne fra deres store redskabsprogram til landbruget, blandt andet strøkasse med båndudkast, foderindskubber, under-hegn-klipper, wraptang, ballespyd, ridebaneplaner med flere.

De gul og grønne maskiner besøger henover sommeren blandt andre landbrugsmessen Gl. Estrup, Det Sønderjyske Dyrskue, Roskilde Dyrskue, Hjørring Dyrskue, Landsskuet og slutter turen af ved Ribe Dyrskue.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame