Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Italienere kører længere tid med traktorerne

Af Maskinbladet - 8. nov. 2018 KL. 14:55

Hvad er italinernes forhold til traktorer? Billedet ligner en smule Danmark, bortset fra at der sælges over 10 gange så mange traktorer her.

Eima, Italien: I forbindelse med den italienske teknik-messe, Eima, kan det være spændende at kigge på traktorer der kører i Italien ? hvordan ser de på investeringer i traktorer?

Hvis man kigger på indregistrering af traktorer i Danmark får man et så nogenlunde praj om salget af nye traktorer. I 2018 ligger tallet indtil videre 17 procent under niveauet i 2017. Det er dog ikke kun i Danmark, at tallene ser således ud. Det gælder også Italien, som dog blot går seks procent tilbage i årets første 10 måneder sammenlignet med samme periode i 2017.

I Danmark er der indregistreret 1.002 traktorer i årets første ni måneder, mens der i Italien er indregistreret 15.920 traktorer.

Men FederUnacoma, som er den italienske organisation for landbrugsmaskiner kan man dog berette om et total traktormarked i Italien, som i de første ni måneder af 2018 ligger på 29.771 enheder. Dette er en stigning på 7,6 procent sammenlignet med samme periode som året før.

Kører længere med traktorerne

Det er dog interessant at se, hvordan det totale traktor-marked i Italien i 2017 lå på 57.900 traktorer, hvoraf 22.700 var nye og 35.200 var brugte traktorer.

FederUnacoma fortæller, at der I perioden fra 2014 til 2017 har været en stigning på 42 procent inden for brugte traktorer i Italien.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame