Det bliver 41-årige Christian Hüttemeier, der sætter sig i stolen som ny kommunikationsdirektør hos Landbrug & Fødevarer. Han efterfølger Leif Nielsen, der stoppede i jobbet til fordel for en stilling i DI.

Christian Hüttemeier kommer fra en stilling som kommunikationschef i Danske Regioner. Inden sit job i Danske Regioner var han i knap fire år ansat hos Venstre - først som pressechef og herefter som særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg glæder mig til, at jeg nu skal være med til at formidle den og mange andre historier fremover,

Christian Hüttemeier, kommende kommunikationsdirektør L&F

- Det glæder mig, at det er lykkedes at tiltrække Christian Hüttemeier. Vi får en kommunikationsdirektør, der har stor politisk indsigt og erfaring. Christian er vant til at løbe stærkt og være med, hvor det brænder på. Vi får en kommunikationsdirektør, der er dygtig til at tænke kommunikation og interessevaretagelse sammen. Det er jeg sikker på, at vi får stor gavn af, siger direktør for politik og kommunikation, Morten Høyer.

Før tiden i Venstre var Christian Hüttemeier journalist på blandt andet Politikens og Jyllands-Postens Christiansborg-redaktioner. Om sit nye job siger han selv.

- Jeg glæder mig utrolig meget. For mig står fødevareklyngen for noget af det mest håndgribelige man kan forestille sig. Hver dag bliver der produceret fødevarer, som har en kvalitet, der gør, at det kan sendes ud i hele verden. Det kan og skal vi være stolte af - og jeg glæder mig til, at jeg nu skal være med til at formidle den og mange andre historier fremover, siger Christian Hüttemeier.

Christian Hüttemeier tiltræder sin nye stilling 1. marts.