Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Høje forventninger til traktortræk

Af Maskinbladet - 8. jun. 2018 KL. 08:28

Landsskuepladsen i Herning danner ramme om DM i traktortræk, til en dag med sort røg og store maskiner.

DM-arrangørerne fra LandboUngdom Region MidtVest er allerede i fuld gang med planlægningen, og der er store forventninger til DM i traktortræk, der afholdes på Landsskuepladsen i Herning den 8. september. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

- Det er en stor proces at planlægge et DM, men vi er godt på vej, og jeg kan godt love, at det bliver virkelig fedt, siger DM-styregruppens formand Anders Visgaard og fortsætter:

citat startcitat start

Det er et perfekt sted at afholde DM. Også fordi vi har et stort areal udenom med fast bund, så der bliver ingen lastbiler og campingvogne, der kommer til at sidde fast i mudderet på en mark.

Anders Visgaard - bestyrelsesmedlem i Herning LandboUngdom

citat slutcitat slut

- Vi er ved at få styr på campingområdet, forplejning, fest, parkering, banen og meget mere. Pointen med det hele er at lave en super god dag for en helt masse folk.

Alle er velkomne

Arrangørerne stræber efter 4500 tilskuere, og man håber, at de mange seje traktorer og den gode stemning tiltrækker mange forskellige mennesker.

- Man kan komme for at have en fest med vennerne, man kan komme for at se de bedste trækkere i Danmark, man kan komme for at få en hyggelig dag med sine børn og familien. Der er plads til alle, og vi går efter at tiltrække folk fra hele landet, siger Anders Visgaard, der til daglig er med i bestyrelsen i Herning LandboUngdom.

- Og så har vi bestilt godt vejr, så det er jo også rart nok for tilskuerne.

Deltagerne til DM i traktortræk kvalificerer sig via LandboUngdoms lokale og regionale træk. Så det er altså kun de absolut bedste trækkere fra Danmark, tilskuerne får den ære at opleve på banen i Herning.

Perfekt sted til traktortræk

Traktortræk på Landskuepladsen i Herning er ikke noget nyt, det er nemlig også her, at regionen afholder sine regionstræk. Men til DM bliver det ikke, som det plejer.

- Normalt har vi kun publikum på den ene side af banen, men vi skal have flyttet banen, så vi kan få publikum på begge sider. Vi arbejder hårdt på at lave de bedste forhold for alle, siger Anders Visgaard og fortsætter:

- Det er et perfekt sted at afholde DM. Også fordi vi har et stort areal udenom med fast bund, så der bliver ingen lastbiler og campingvogne, der kommer til at sidde fast i mudderet på en mark. Man er vant til store events på Landsskuepladsen, og det er helt klart en gevinst for DM.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame