Hjallerup Maskinforretnings direktør gennem de seneste fem år, Lars Petersen, er netop blevet opsagt. Sidste år blev han medejer af forretningen, da han købte 10 procent af aktiekapitalen i den i øvrigt familieejede virksomhed, som driver en håndfuld nordjyske maskinforretninger.

Hjallerup Maskinforretning A/S ejes i dag af Jørgen H. Michaelsen, Laila H. Michaelsen, Betina H. Ørbæk og altså den nu tidligere direktør Lars Petersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, det er rigtigt, at vi har meddelt vores medarbejdere, at vi har indstillet samarbejdet med Lars Petersen. Det er en bestyrelsesbeslutning, siger den ene af ejerne, Laila H. Michaelsen, der understreger, at hun ikke vil nærmere ind på årsagen.

- Alt fortsætter som det plejer, og ledergruppen overtager Lars Petersens forpligtelser, indtil vi har fundet en afløser, siger hun.

Før karrieren i Hjallerup Maskinforretning arbejdede Lars Petersen hos DLG i 15 år, hvoraf han i de sidste otte år var afdelingsdirektør.

Hjallerup Maskinforretning driver fem maskinforretninger i Nordjylland. Det er Hjallerup Maskinforretning, Brønderslev Maskincenter, Hjørring Maskincenter, Støvring Maskinforretning og Aars Maskinforretning.

Hjallerup Maskinforretning sælger Massey Ferguson og Fendt-traktorer og er også Challenger-forhandler. Desuden har forretningerne forhandling af Hardi, Samson, Kverneland samt flere andre mærker.