"Hit med gysserne!" Det kan være én metode til at rejse den sidste del af finansieringen, fortæller økonomikonsulent Keld Dieckmann fra Landbo Limfjord i Skive.

- Men det er nu ikke vores anbefaling, og det er mindre hårdtslående metoder, vi har valgt at præsentere på vores kursus den 4. november med titlen "Find finansiering", siger Keld Dieckmann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dagen vil handle om, hvordan du kan finde pengene til udvikling eller generationsskifte af din virksomhed.

- Der er forsat mange landmænd, som sammen med deres normale långivere får løsninger på plads, men det er bestemt ikke ukendt, at de sidste penge kan være svære at hitte, siger Keld Dieckmann.

Til kursusdagen er der inviteret tre gæster, som hver vil give deres bud på, hvordan pengene kan blive fundet til at købe naboejendommen, sælge eller måske udvide med flere dyr. De tre er Jesper Lyhne, direktør i Landbrugets FinansieringsBank, Palle Christiansen, Landbrugskundedirektør i Vækstfonden og Torben Andersen fra AP Pension.

Dagen vil være bygget op omkring en ejendom, der drømmer om at blive større og har en rigtig god plan for det. Udfordringen er bare at finde pengene. Det vil der komme mindst tre forskellige bud på. Endelig vil lokale økonomikonsulenter fra Landbo Limfjord give en håndfuld fif til, hvad der er vigtigt at huske på undervejs.

Af hensyn til forplejningen beder arrangørerne om tilmelding på 96 15 30 00 senest den 28. oktober.