Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hedegaard på æggejagt i Sverige

Af jf - 26. apr. 2011 KL. 11:11

Hedegaard foods A/S køber 70 procent af aktierne i Sveriges største æggepakkeri

Hedegaard foods A/S har købt 70 procent af aktierne i Sveriges største ægpakkeri, Svenska Lantägg AB. Det oplyser Hedegaard foods A/S, der tilføjer, at de to selskaber tilsammen vil omsætte for ca. 850 millioner danske kroner.

Hedegaard foods og Svenska Lantägg har i flere år haft et forretningsmæssigt samarbejde. Efter aktiekøbet skabes en af Skandinaviens største virksomheder inden for forarbejdede ægprodukter og friske skalæg med en distribution af cirka en milliard æg årligt i Sverige og Danmark.

Ifølge Ivan Noes Jørgensen, adm. direktør i Hedegaard food A/S og fremover også daglig leder af Svenska Lantägg AB, er selskabets vision at levere sikre og sunde fødevarer i Skandinavien.

- I Skandinavien er der nul-tolerance i forhold til salmonella. Begge virksomheder efterlever verdens skrappeste salmonellahandlingsplan og differentierer sig således fra konkurrenter uden for Skandinavien, siger han og fortsætter:

- De to virksomheder vil fremover blive drevet som to selvstændige virksomheder. Forbrugerne i Danmark og Sverige har præference for æg produceret i de respektive lande, og derfor vil den svenske forbruger fortsat få leveret friske svenske skalæg, og den danske forbruger vil tilsvarende få leveret friske danske skalæg, siger han.


Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame