Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

HE-VA maskiner fås nu med Isobus

Af SSV - 4. jun. 2018 KL. 11:45

HE-VA introducerer nu Isobus til alle nye maskiner med påmonteret frøsåudstyr.

Interessen for ISOBUS er stigende og HE-VA har derfor indledt samarbejde med en britisk udvikler om udvikling af software til maskinerne i deres sortiment, så de kan imødekomme efterspørgslen.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi oplever lige nu en markant stigning i forespørgsler efter ISOBUS og for at imødekomme kundernes ønsker, har vi indgået et samarbejde med vores underleverandør, RDS Technology i England, om udviklingen af softwaren, så den stemmer overens med reglerne i ISO 11783. Det bliver dermed nemmere for brugeren at betjene de mange funktioner, såsom arbejdsbredde, såmængde osv. fra én og samme skærm, siger Peter Primdahl, Ingeniør hos HE-VA.

Med ISOBUS vil det bl.a. være muligt at håndtere op til 4 Multi-Seedere, som HE-VA kalder deres frøsåudstyr, på 1 skærm, hvor man kan styre såmængde i antal kg/ha, arbejdsbredden, hastigheden og det såede areal og samtidig styre mængden af sneglegift og gødning.

I første omgang introduceres ISOBUS til HE-VAs sortiment indenfor frøsåudstyr og udvalgte grubbere, strigler og græstromler monteret med Multi-Seeder, men på sigt, og i takt med efterspørgslen, udvides konceptet til de andre maskiner i sortimentet.

ISOBUS er særligt velegnet til landmænd, som både sår, gøder og sprøjter og som ønsker et højt informationsniveau og et godt overblik.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame