Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

He-Va effektiviserer halmstriglen

Af Af: Helge Plougmann Nielsen - 14. nov. 2017 KL. 08:30

Top-Strigle, som He-Va kalder deres halmstrigle, kan nu leveres med et forredskab. som øger redskabets effekt i tørt og hårdt jord.

AGRITECHNICA

He-Va Top-Strigle levere i arbejdsbredder på 3-8 meter og med op til fem buller. Redskabet er designet til at udjævne halmrester, og til at foretage en meget øverlig bearbejdning af jorden. Bearbejdningen har til formål at fremprovokere fremspirring af ukrudt og spildfrø.

Ekstraudstyr til vanskelige forhold

Top-Strigle leveres med enten 12 eller 16 millimeter tykke tænder, og med mulighed for at indstille angrebsvinklen på tænderne.

- I hårdt og vanskelig jord kan det være et problem, at få løsnet jord nok, til at ukrudt- og spildfrø opnår den fornødne jordkontakt. Derfor introducerer vi TurboDisc som forredskab på Top-Strigle. TurboDisc er bølgede skiveskær, der er jordsøgende og laver den fornødne muld til tænderene at arbejde med, siger Henrik Tuxen.

Han tiltrådte jobbet som salgskonsulent hos He-Va for to måneder siden, og det er derfor første gang, at han møder kunderne på He-Va's standen på Agritechnica.

Skærer og løsner

Skærene i forredskabet monteres med en afstand på 30 centimeter, og ud over at løsne jorden foretager skærene også en findeling af stub og halmrester.

Top-Strigle kan udstyres med udstyr til etablering af efterafgrøder, og til strigling af græsmarken kan harven udstyres med en planerplanke som forredskab.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame