Jens Chr. Hundahl har de seneste 14 år beklædt stillingen som administrerende direktør i H.C. Petersen & Co.?s Eftf. A/S, som det traditionsrige selskab, der har eksisteret i snart 145 år, egentlig hedder.

Fredag den 31. oktober fra kl. 12-15 afholdes der derfor reception.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv om den egentlige grund til at afholde reception er ham selv, vil Jens Chr. Hundahl benytte lejligheden til at annoncere et par "store nyheder, der vil styrke HCP's nordiske position," står der i en pressemeddelelse.

Da Jens Chr. Hundahl i sin tid tiltrådte sin stilling skete det samtidig med, at bestyrelsen besluttede at skifte kurs.

- HCP skulle forvandles fra et salgsselskab til at blive importør og distributør med fokus på det nordiske marked. Så var kursen sat, og Jens Chr. gik i gang med at løse opgaven, og i årene der fulgte, opkøbte og etablerede HCP egne salgsselskaber i hele Norden.

HCP Norge, HCP Sverige og HCP Finland har nu længe været en realitet, og via et stort forhandlernet af lokale, uafhængige forhandlere når traktorer af mærkerne Deutz-Fahr, Same, Lamborghini og Zetor ud til mange kunder i hele Norden. De får følge af et bredt sortiment af minilæssere, kompakttraktorer, redskabsbærere, eldrevne biler og mange andre maskiner til den grønne sektor.

Receptionen foregår på firmaets adresse Ansager Landevej 11 i Krogager.