HCP Topline kommer til at omfatte seks produktlinjer, der udover Lamborghini-traktorer omfatter mærkerne Iseki, Vitra, Peruzzo, Ventrac og ClubCar. Forhandlerne får også tilgang til et omfattende redskabsprogram og HCP's ekspertise i at opbygge specialmaskiner. 

- Vi må erkende, at det er en barsk tid, vi lever i. Alle kæmper mod alle, og kunderne bliver mere og mere krævende med hensyn til rådgivning i salgsfasen og optimal service efter købet. Derfor er det vigtigt, at vi udvikler os. Hele det eksisterende forhandlernet af HCP Park-Pro fortsætter, men ikke alle kan håndtere Lamborghini, og ikke alle kan matche de helt store kunder, siger Allan Pedersen, HCP.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I den nye struktur er der både særdeles stærke lokalt forankrede forhandlere og servicefolk, men også mere udfarende forhandlere, der med sælgere og produktekspertise kan tilfredsstille de helt krævende kunder og blive deres totalleverandør, fortæller han.

I den forgangne uge mødtes de nye HCP Topline-forhandlere på det fynske gods Tøystrup til et fælles forhandlermøde, hvor der samtidig var mulighed for at se og prøve nogle af efterårets nyheder. 

Landbrugs-kunder ikke ladt i stikken 

Allan Pedersen er godt tilfreds med sit nye forhandlernet, men vil gerne have fat i en-to forhandlere mere.

- De skal have lyst til at udvikle sig og kunne håndtere både opsøgende salg og levere optimal service, men så kan de til gengæld også få en meget spændende produkt-palette at arbejde med.

Lamborghini producerer traktorer fra 43 til 275 hestekræfter og dækker således en meget bred kundekreds. De nye HCP Topline forhandlere retter deres fokus på ”non-agrar”-markedet, hvor der arbejder rigtigt mange traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der findes imidlertid allerede mange store Lamborghini-traktorer i landbruget og den markedsandel ønsker HCP naturligvis ikke at give slip på. Kunderne her bliver ikke ladt i stikken, lover Allan Pedersen, der desuden forsikrer, at de store Lamborghini-traktorer fortsat bliver serviceret de samme steder som hidtil.