Hatting-KS skifter pr. 1. juni 2014 navn til Hatting. Der bliver også indført et nyt logo og sammen skal navneændring og logoskifte være med til at styrke selskabets profil.

- Hatting blev sidste år en del af en ny, stor familie, hvilket vi syntes var en god anledning til at opdatere vores profil. Vi har derfor ændret vores navn til Hatting - KS blev ofte forvekslet med et K/S altså et kommanditselskab - og moderniseret logoet, så vi synliggør tilhørsforholdet til de øvrige selskaber i Danish Agro-koncernen, siger adm. direktør i Hatting, Per Nyby Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han siger videre i en pressemeddelelse:

- Selvom vi ændrer navn og logo, vil der ikke komme ændringer i måden, hvorpå vi servicerer vores kunder. Vi vil stadig arbejde for at være kendt for høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og udstrakt service i forbindelse med både bestilling, levering og øvrige kundehenvendelser.

Hattings to forretningsområder ? sædforretningen og produktforretningen ? får samtidig hvert deres selvstændige undernavn.

Koncernchef i Danish Agro og bestyrelsesformand i Hatting, Christian Junker, siger, at Hattings nye profil skal være udgangspunktet for at styrke selskabets internationale ambitioner.

- At Hatting nu også rent visuelt bliver en integreret del af Danish Agro koncernen vil være med til at gavne selskabets strategi om øget internationalisering. På længere sigt er det ambitionen at Hattings produkter og kerneydelser bredes ud til flere af de lande, hvor vi er aktive, og her er et stærkt link til vores øvrige selskaber vigtig, siger Christian Junker.