Der er kun få dage til årets største messe for landbrugsmaskiner afholdes i Hannover. Mange producenter har allerede inden messen lanceret produktnyheder, og nu giver også Hardi en forsmag på, hvad vi kan forvente at se fra deres side.

En ny klasse

Rubicon-sprøjten er en ny klasse af selvkørende sprøjter, designet til at klare produktivitetskravene på store bedrifter. Der er samspillet af kapacitet og bredde, der, ifølge Hardi, giver den højeste ydeevne og samtidig kan du spare tid på marken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alpha-familien

Hardi fornyer de selvkørende sprøjter i Alpha familien til 3500 og 4100 liter. Der er, ifølge Hardi, både kommet bedre ydeevne, pålidelighed og kørekomfort, og der er tilføjet højere tankvolumen op til 5100 liter.

Hellios III

Endelig løfter Hardi sløret for den kompakte og alsidige Hellios III sprøjte. Den er, ifølge Hardi, let at håndtere og har god ergonomi.

Hellios III serien har en 3000 liter hovedtank og aluminiumsbom med op til 38 meter bredde og er, ifølge Hardi, en omkostningseffektiv løsning til små og mellemstore bedrifter.