sonsoreret-indhold

I 2017 overtog GRIMME Skandinavien 14 reservedelslagre i Norge og opbyggede et netværk af fjernlagre tæt på kartoffelområderne.

En model, som virksomheden allerede har implementeret med succes i Finland og Sverige.

Jeg har faktisk ikke haft en leverandør før med den samme kombination af god service og indgående produktkendskab

Morten Tømte, kartoffelavler i Eidsvoll, Norge

Mindre ventetid

Den norske kartoff elavler Morten Tømte, der driver et familielandbrug på 90 hektar kartofler med sin søn, datter og kone i Eidsvoll, har imidlertid været kunde hos GRIMME Skandinavien i over ti år.

Siden han begyndte samarbejdet i 2007, har han oplevet en markant forbedring af service og tilgængelighed:

- Før GRIMME Skandinavien blev min reservedels- og serviceleverandør, skulle jeg tit vente længe på reservedelene. Dengang blev de bestilt fra Tyskland via England til Norge. I dag venter jeg sjældent mere end to dage, så ventetiden er meget kortere,

fortæller Morten Tømte, som for nylig oplevede, at dækket på hans kartoffeloptager gik i stykker.

Efter et opkald til GRIMME Skandinavien og knap to døgn senere havde han et nyt dæk og kunne køre igen.

Tæt kontakt og stor tillid

Morten Tømte har lært Heine Hylleberg at kende igennem GRIMME Skandinavien, der er medejer af virksomheden sammen med fætteren Michael Hylleberg og partneren Per Rasmussen.

Heine Hylleberg rejser ofte rundt i Norge og de øvrige skandinaviske lande for at besøge kunder og partnere.

- Jeg har et rigtig godt samarbejde med Heine Hylleberg, som har et godt produktkendskab, er god til at behovsafdække og virkelig god til at følge op. Det giver mig en stor tillid til GRIMME Skandinavien. Jeg

har faktisk ikke haft en leverandør før med den samme kombination af god service og indgående produktkendskab, siger Morten Tømte.

Relationer uden for marken

Udover at være aktiv som kartoff elavler, er Morten Tømte også bestyrelsesmedlem i organisationen Norsk Landbrugssamvirke samt Hoff SA ? den største kartoffelvirksomhed i Norge.

I fritiden deler han desuden en hobby med Heine Hylleberg: at deltage i det krævende, norske cykelløb, Birkebeineren. Heine Hylleberg har i fem år forsøgt at slå Morten Tømte i dette løb, men indtil videre uden held.

Morten Tømte ejer følgende GRIMME-udstyr: en fire-rækket kartoffellægger, en fire-rækket hypper og en selvkørende SF 170 maskine.