Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hammerslag til åbent hus

Af mbl - 2. jan. 2018 KL. 13:11

Masser af slutsedler og hammerslag på den nye version af en gammel tradition hos Stemas.

Det kan gå galt, hvis man begynder at pille ved de gamle traditioner. Men det kan også gå rigtig godt. Det blev Stemas' traditionsrige åbent hus-arrangement mellem jul og nytår et lysende eksempel på. Mod pænt besøg tidligere år noterede Stemas-folkene en større tilstrømning til 2017-udgaven.

- Vi må erkende, at antallet af gæster overgik vores vildeste forventninger. I løbet af dagen havde vi omkring 270 besøgende, og de 200 af dem kan vi betegne som reelle kunder. Det resulterede da også i godt 30 slutsedler på både maskiner og tilbehør, og der blev hammerslag over godt halvdelen af det ganske meget tilbehør og grej, vi holdt auktion over, fortæller sælger René Michael Jensen, som var en af folkene bag årets stilskift.

Han havde selv rollen som auktionarius og kunne konstatere, at kunderne var godt tilfredse med hammerslagspriserne. Det samme var Stemas, så det blev rent jule-win-win.

- Vi havde blandt andet mange graveskovle på auktion, og de havde helt klart fået mange til at køre en tur til Hadsten. Vi oplevede også en regulær bud-fight, hvor flere af gæsterne overbød hinanden gang på gang, siger René Michael Jensen.

Han og salgskollegerne kunne notere underskrevne slutsedler på både Yanmar-minigravere, Weidemann-læssemaskiner og Ammann-komprimeringsmateriel. I en anden bunke har Stemas-sælgerne masser af emner, der efterfølgende skal følges op på med klar forventning om flere handler.

- Vi véd, at nogle maskinfirmaer helt ikke ser for mange børn og barnevogne til deres åbent hus-arrangementer. Vi gik den modsatte vej og inviterede til netop at tage familien med, og børnene kunne muntre sig med hoppepude, popcorn, slush-ice og sodavand. De lidt ældre gik alvorligt til forsyningerne fra grillen, så vi fik afleveret omkring 30 kg pølser, fortæller René Michael Jensen.

- Vi må konstatere, at det nye julekoncept er godkendt, fastslår han.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame