Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Halmvogn uden stropper

Af mod - 5. dec. 2017 KL. 14:22

  • ww273568_1
  • ww273568_2
  • ww273568_3

Med den nye BV180H ballevogn fra Kellfri, er det slut med at bruge tid på suringsbånd ved sikring af lasten fø r kørsel på landevejen.

Torben Nørgaard på Værum Maskinstation vest for Randers, kan se frem til en sæson uden at bruge for meget tid på fastspænding af primært wrapballer, som maskinstationen primært beskæftiger sig med.

Maskinstationsejeren fremhæver blandt andet, at ét af kravene til en ny halmvogn var blandt andet at den skal lette hverdagen for brugeren i forhold til arbejdsmiljø og sikker transport. Opbygningen af vognen gør, at den er let at komme omkring med trods længden, og de hydrauliske sider sparer overraskende meget tid ved både lastning og losning i forhold til fastspænding.

Fra to til en

Vognen, som skal afløse to ældre vogne, er leveret med en lad længde på ni meter, affjedret træk, hydraulisk støtteben, LED lyspakke, kraftig boogie med bremser på alle nav og 600/50-22,5 hjul.

Carsten Vesthammer fra Kellfri fortæller, at vognen er europæisk produceret, også kan fås med længere lad, anden hjulopsætning, et hav af udstyrsmuligheder samt i valgfri farve.

- Vi er ydmyge og beæret over den viste tillid fra Torben Nørgaard, men også helt trygge ved ansvaret, da vi har arbejdet med producenten i mange år efterhånden, og så har vi fået rigtig gode erfaringer med en tilsvarende vogn leveret til en vestfynsk halmentreprenør tidligere på sommeren.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame