I løbet af de sidste 40 år har Preben Hedegaard været i kontakt med mange via sit job. Hans gode personlige egenskaber overfor både kunder og kolleger samt loyalitet og trofasthed over for virksomheden, gjorde ham derfor fortjent til at modtage den ærefulde pris med flot medalje og diplom.

Hædersbeviset til Preben Hedegaard i form af en medalje blev overrakt af præsidiemedlem i Landhusholdningsselskabet Erik Klindt Andersen. Branchedirektør i DM&E Bent Juul Jørgensen supplerede med et diplom og en tale til jubilaren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grovfoder og gylle

Preben Hedegaard har været en del af maskinstationens udvikling. Da han startede på Bounum Maskinstation for 40 år siden, var det med en traktor, der havde cirka 125 hestekræfter. I dag er der 425 hestekræfter under hjelmen.

De primære arbejdsopgaver på maskinstationen er gylleudbringning og grovfoderproduktion, som har fyldt meget i hverdagen for ham.

Sikkerhedsrepræsentant

Udover at Preben Hedegaard evner at køre alle maskiner, er han samtidig en god mentor for virksomhedens yngre medarbejdere. Blandt den faste stab på 30 kolleger er han vellidt og Preben er tilmed udnævnt til virksomhedens sikkerhedsrepræsentant.

Fejret med reception

Preben Hedegaard blev fejret med reception og fest på virksomheden, hvor 120 gæster var mødt frem for at hædre den flotte bedrift. Tidligere ejer og stifter af Bounum Maskinstation Bertel Sørensen holdt en flot tale for Preben