Et dommerpanel bestående af seks tekniske eksperter og landmænd tildelte Kongskildes fuldautomatiske foderblander en guldmedalje på årets Agra-udstilling, der blev afholdt den 20.-25. august i Gornja Radgona, Slovenien.

Mere præcist var det Kongskilde fodervognen VM 8-1 S, der blev tildelt medaljen på grund af dens høje tekniske niveau. Dommerkomiteen fremhævede kvaliteten i opbygningen, vejesystemet, der kan arbejde uafhængigt af traktoren, og den fine blandekvalitet. ProFeed+ farmer management-softwaren med dataudtag fik også rosende ord med på vejen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Guldmedaljen er en stor anerkendelse af vores foderblanderes kvalitet, og vi kan helt sikkert bruge den til at øge vores salg på det slovenske marked,

Tommy Overby, eksportdirektør i Kongskilde.

- Guldmedaljen er en stor anerkendelse af vores foderblanderes kvalitet, og vi kan helt sikkert bruge den til at øge vores salg på det slovenske marked, siger Tommy Overby, eksportdirektør i Kongskilde.

Kongskildes VM-fuldfodervogne til kvægbrug omfatter modeller fra 8 til 45 m3 og med 1, 2 eller 3 blandesnegle. Det er et meget fleksibelt koncept, hvor vognene individuelt kan tilpasses den enkelte landmands behov. Modellen VM 8-1 S på 8 kubikmeter passer til mælkebesætninger på 35-70 køer.

Kongskilde har gennem mange år været en af de førende leverandører på det slovenske marked, takket være et mangeårigt samarbejde med importøren Profi Kmet.

Agra-udstillingen i Gornja Radgona afholdes hvert år i august måned. Udstillingen er førende inden for fødevarer og landbrugsteknik. Udstillingen er på godt 70.000 kvadratmeter og omfatter knap 2.000 udstillere.