Hornsyld Købmandsgaard A/S har oprettet et nyt selskab, HK Skadedyrsservice, der yder professionel skadedyrsbekæmpelse med landbrug som den primære kunde.

- Det er et område, der efterspørges af mange landmænd og som ligger naturligt for os, og vi har nu fundet den rette mand til opgaven, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye samarbejdspartner er Allan Lohmann fra Gravens ved Egtved. Han har 20 års erfaring inden for branchen og har gennem 15 år drevet sin egen virksomhed, Trekantens Skadedyrsservice, primært med landmænd som kunder.

Han bliver nu driftsdirektør og medejer af det nye firma i HK-regi, og tanken er, at der ret hurtigt skal ansættes flere folk.

- Vi mener, der er en rigtig god synergi i det her. Vi har vores set-up med kunderelationer, ordrekontor, regnskab og fakturering, og Allan Lohmann har stor ekspertise og mange års erfaring på opgaven, siger Henrik Hedegaard.

- Samtidig ved vi, at der er et stort behov for effektiv skadedyrsbekæmpelse, specielt når det gælder rotter, som generelt udgør et stigende problem, tilføjer han.