Gråsten Landbrugsskole topper listen over erhvervsskoler, når det gælder tilfredshed. Det er femte år i træk, at skolen får en topplacering, men i år var det med en vis bekymring, man afventede resultatet af trivselsundersøgelsen, da skolen har været igennem nogle store forandringer det seneste år, herunder et forstanderskifte.

- Vi var selv lidt i tvivl om, hvorvidt det seneste års udfordringer ville få indflydelse på skolens omdømme og dagligdag. Men resultatet er blot en indikation af, at vi gør det godt, og er kommet helskindet igennem farvandet. Men det må ikke blive en sovepude, for vi skal vedvarende stræbe efter at gøre det bedre for alle på Gråsten Landbrugsskole, siger forstander Kåre Heide-Ottosen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han slår fast, at resultatet skyldes, at både elever og ansatte er med til at skabe gode rammer for læring og trivsel på skolen.

- Vi gør meget for at styrke det sociale fællesskab, og lærerne har en uovertruffen evne til at skabe et miljø, hvor eleverne føler sig hjemme. Det er en kæmpe gevinst for en landbrugsskole, siger Kåre Heide-Ottosen.

Landbrugsskolerne klarer sig generelt flot i undersøgelsen, som har landbrugsskoler på de fire første pladser.