To nye Deutz-Fahr-traktorer er netop blevet leveret til Gråsten Landbrugsskole.

Skolen har årligt omkring 125 elever på grundforløbet, og de skal undervises i traktorernes almindelige, daglige brug, sikkerhed og meget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor er det vigtigt at have noget moderne udstyr til eleverne. Det siger tekniklærer Uffe Monrad, der glæder sig til at tage de nye Deutz-Fahr i brug:

- Gråsten Landbrugsskole ønsker, at være et moderne og teknologisk velfungerende uddannelsescenter, hvor vi tilbyder grunduddannelser, hovedforløb og lederuddannelse på et erhvervsmæssigt højt niveau. Eleverne har høje forventninger, når de kommer her - og dem vil vi indfri.

HCP Danmark A/S stod for leveringen.

Det tekniske

Eleverne på 1. hovedforløb får glæde af traktorerne, når de bliver undervist i traktorens mere avancerede funktioner, som for eksempel indstillinger via Deutz-Fahrs avancerede iMonitor - foragerautomatik, hydraulikventiler og mange andre emner kan tages op og afprøves i praksis.

Den ene traktor er en Agrotron 5120P

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En typisk allround-traktor med frontlæsser, 3-trins PowerShift og mekanisk indstilling af driftsfunktionerne.

Den anden er en Agrotron 6140.4 TTV, som repræsenterer "toppen af traktorteknologi med trinløs transmission og avancerede teknologiske løsninger som f.eks. den innovative iMonitor2, der uden tvivl vil tiltrække sig de traktorinteresserede elevers særlige interesse."