Massey Ferguson rykker nu i marken med næsten hele græssortimentet lige fra de tre meter skårlæggere og triplesæt til spredere, river og pressere, når man afholder græsdemonstration i både det nord- og sønderjyske.

- Vi viser et rigtigt bredt program frem for både den profesionelle maskinstationsejer, samt for landmanden der har mindre behov, fortæller Bo Moisen, produktchef hos Agco Danmark, og fortæller, at det også afspejler produktprogrammet af traktorer fra Massey Ferguson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Eksempelvis har vi vores 9,3 meter MF DM 9314 TL-KC tripleskårlægger i marken, som henvender sig til maskinstationer, og samtidigt har vi også en tre meter MF DM 357 TL sidemonteret skårlægger med på demo-turen, fortæller Bo Moisen, som også nænver den styrke, som den nye produktlinje giver Massey Ferguson.

Syv kørende enheder

- Vi har i alt syv Massey Ferguson-sæt kørende i marken, og desuden viser vi også udstillede maskiner frem - blandt andet det nye flagskib i form af Massey Ferguson 8740 med 400 nominelle hestekræfter og den nye Datatronic 5 touch terminal, fortæller Bo Moisen.

Af store maskiner på demonstrationsturen i det jyske kan der blandt andet nævnes en 13 meter TD 1310 TRC bugseret spreder, en to rotors MF RK 1002 Pro storrive samt MF 2250 ProCut minibugballepresseren.

- Der er tale om en ægte minibigballepresser til græs, som har en ekstra kraftig integreret snitter fortæller Bo Moisen, som opfodre alle interesserede til at komme forbi i løbet af de to dage, hvor græsarrangementet finder sted ved henholdsvis Støvring og Brørup.