Listen af danske maskinstationer, som har mistet John Deere GPS-anlæg til ukendte gerningsmænd er ved at være lang, og nu bliver den endnu længere:

Vesthimmerlands Maskinstation har i weekenden fået stjålet hele syv John Deere GPS-hatte samt én John Deere 2630 terminal.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er da hammer irreterende, for der er faktisk udstyr for rigtig mange penge, fortæller Jesper Sørensen, indehaver af maskinstationen ved Aars i Himmerland.

Håber på overvågningen kan hjælpe

Til trods for at maskinstationen både har overvågning og port sat op inden man begiver sig ind på området, er tyvene alligevel sluppet af sted med de mange GPS-hatte.

- Det er jo desværre ikke let at gøre ret meget, når tyvekosterne let kan bæres derfra i en sportstaske, fortæller Jesper Sørensen, som nu håber på, at overvågningen kan hjælpe politet på sporet af gerningsmændene.

- Overvågningens-billedet var sort her til morgen, hvilket er meget mystisk. Det har vi ikke prøvet før, og jeg ved, at kameraerne fungerede i sidste uge, så lige nu venter vi på at en elektrikker kommer og får gang i systemet igen. så håber vi, at der er nogle billeder, som måske kan hjælpe os på sporet af tyvene, fortæller den jyske maskinstationsejer til Maskinbladet mandag formiddag.

Man går ud fra, at tyveriet er forgået lørdag nat efter klokken 22.30.