Gøma lytter til sine kunder. Derfor kan den danske producent af gyllevogne nu præsentere GG22 Gyllevognen, når de i dag holder åbent hus for deres kunder.

- Det er blevet en tradition, at vi holder åbent hus her i december. Vi vil gerne vise vores kunder, hvilke ting vi har gang i. Vi ved også, at vores kunder synes, det er hyggeligt at komme her, fordi de kan få en snak med kolleger fra hele landet, fortæller Karsten Kammer, der er salgschef hos Gøma.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye GG22 Gyllevogn, der har fire store og to små hjul, bliver den helt store nyhed under dagens åbent hus arrangement, da det er første gang, den skal vises frem.

- Vi har lavet GG22, fordi vi gerne ville have større hjul under vores gyllevogn. Vi har sat to store hjul bagpå og et mindre hjulsæt på til vejen. Vi har valgt at lave det på denne måde, fordi mange føler sig udfordret i forhold til færdselsreglerne, når de kører med en stor gyllevogn, fortæller Karsten Krammer, og fortsætter:

- Der er en helt anden vægtfordeling med denne gyllevogn, når der køres i marken.

Gøma har allerede solgt fire prototyper af GG22, som skal køre dette forår. De forventer, at det primært vil være maskinstationer, som skal køre i kuperet terræn, der vil købe den nye type gyllevogn.

Lyt til kunderne

- Det er kunderne selv, der har fortalt om problematikken med store gyllevogne og vejkørsel. Vi lytter til kunderne. Vi laver det, som de gerne vil have - deraf også GG22, fordi der er nogle, som har forespurgt på noget andet end det, der findes i forvejen. Hvis man lytter til kunderne, tror jeg på, at man får lov at sælge noget til dem. Jeg tror også, det er derfor, vi har kunnet næsten fordoble salget på bare ét år, fortæller Karsten Kammer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste år producerede Gøma 18 gyllevogne til det danske og svenske marked, og til sæson 2019 skal Gøma indtil videre producere 30 vogne til det danske, svenske og norske marked.

En af Gømas kunder, Offersgård Maskinstation, har for anden gang på bare et år skrevet under på et nyt køb af Gømas GG25 gyllevogn.

- Det særlige ved GG25 er, at den har hjultræk. Vi begyndte at sælge gyllevogne den første november sidste år. Offersgård var den første, der købte en af disse vogne, og ejeren har været så glad for den, at han nu har købt en mere, fortæller Karsten Kammer.

Gøma har allerede solgt otte GG25 til den kommende sæson, og den allerede velkendte gyllevogn vil også kunne opleves under dagens åbent hus.