- Vi havde 1.500 til 1.600 besøgende i løbet af åbent hus-dagen fortæller en glad Hanne Korsdal Andersen, Ringe Maskinforretning oven på et vellykket åbent hus lørdag den 6. februar.

Hun fortæller, at der blev solgt godt i butikken af især Stihl motorsave og Stiga-plæneklippere, mens der i ugen op til åbent hus-arrangmentet også var travlt med salg i landbrugsafdelingen:

Artiklen fortsætter efter annoncen

for nogle af vores kunder er det en "national helligdag" at komme og besøge os

- Hanne Korsdal Andersen, Ringe Maskinforretning.

- Vi fik ryddet lidt op i vores brugt grej, idet der både blev solgt brugt mejetærsker og traktor og andre redskaber op til åbent hus-arrangementet.

- Mange af de store udstillede maskiner på åbent hus-dagen er også allerede solgt. Det gælder blandt andet en Claas Lexion 670 mejetærsker. Et Rake-up skærebord, en Samson PG II 27 og en Samson spreder. En Case 721F gummiged og en Claas Arion 640 traktor og en Claas Scorpion teleskoplæsser samt en Amazone-sprøjte.

- Desuden blev der en del for sælgerne at følge op på her efter arrangmentet, fortæller den glade fynske maskinhandler, og hun bemærker også, at for nogle af vores kunder er det en "national helligdag" at komme og besøge os. Så det er dejligt med opbakning og interesse fra vores kunder.

Tema-aften

Aftenen inden åbent hus arrangmentet var der Claas-tema aften med fokus på Claas-traktorer, som er en del af en række arrangementer, som Claas-forhandler i øjeblikket afholder i hele landet med fous på Claas-traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den forbindelse var der efter præsentation af Claas-traktorerne budt om til mere løssluppen stemning, da sexolog Joan Ørting, fortalte om kærlighedens mysterier. Joan var dybt imponerede af de store maskiner, der var udstillet op til det efterfølgende åbent hus-arrangement.