Dyrskuechef Gitte Nyberg Bech siger, at hun er glad, og lyder, som om hun er det.

Og det kan man godt forstå, for selv om der var afbud fra en gruppe fynske maskinhandlere, kom over 58.000 besøgende forbi Det Fynske Dyrskue i Vissenbjerg, som dermed næsten nåede op på besøgsrekorden, der er på 62.000.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dyrskuet er gået helt forrygende. Det har været dejligt dyrskuevejr, og som noget nyt har vi haft aftenåbent indtil klokken 22 lørdag og har haft stor succes med det, fortæller en stolt Gitte Nyberg Bech og fortsætter:

- På vores hjemmeside kunne besøgende bestille en picnickurv, men der blev bestilt så mange, at vi blev nødt til at tage det af hjemmesiden allerede torsdag, fordi ham, der stod for det, ikke kunne levere flere picnickurve.

30-40 maskinudstillere

Dyrskuet havde cirka 20 udstillere færre end sidste år, og det var der en bestemt grund til. De fynske maskinhandlere, der er medlemmer af Dansk Maskinhandlerforening, meldte nemlig fra i år.

- På grund af pinsen har de valgt at blive hjemme i år, og det er selvfølgelig ærgerligt. Men der var stadig mange udstillere - omkring 180, siger Gitte Nyberg Bech.

Hun vurderer, at mellem 30 og 40 af udstillerne var maskinudstillere.