Danish Crowns datterselskab DAT-Schaub tager nu en stor bid af det amerikanske marked, når virksomheden overtager 51 procent af aktierne i DCW Casings, der dannes i en netop offentliggjort fusion mellem Casing Associates LCC og USA´s største tarmvirksomhed Wolfson Casings.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danish Crown ejede DAT-Schaub i forvejen 50 procent af aktierne i Casing Associates, men som hovedaktionær i det nye selskab får DAT-Schaub med et slag en helt ny position og nye muligheder i Nordamerika.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft kig på Wolfson Casings gennem længere tid, og nu kom så muligheden for at fusionere de to selskaber med DAT-Schaub som drivende kraft, og jeg er ikke i tvivl om, at vi har valgt det helt rigtige tidspunkt til at gennemføre fusionen, siger administrerende direktør i DAT-Schaub, Jan Roelsgaard.

Vigtig brik

Han forventer, at det nye selskab, der fremadrettet vil blive drevet af de hidtidige ledelser i Wolfson og Casing Associates, vil få en omsætning på cirka 160 millioner dollar, og selskabet bliver dermed en vigtig brik i DAT-Schaubs fremtidige strategi.

Sammenlagt behandler og sælger DAT-Schaub og DCW Casings mere end 70 millioner tarmsæt fra svin årligt. Det gør ifølge Danish Crown DAT-Schaub til en af de største aktører på markedet.