Frej Revision skifter navn, og vil fremunder gå under navnet VKST Revision.

-Med navneskiftet til VKST Revision konsoliderer vi samarbejdet med rådgivningsselskabet VKST. Det betyder, at vi kan trække på eksperthjælp inden for mange forskellige fagområder som for eksempel juridisk hjælp, pension og dagpenge til selvstændige, tilladelser og projektering af byggeprojekter eller rådgivning om personaleledelse - alt sammen noget, der er meget aktuelt, når man driver sin egen virksomhed, siger Henrik Pedersen, der er direktør i VKST Revision.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både rådgivningsselskabet VKST og VKST Revision har selvstændige erhvervsdrivende som den primære kundegruppe, og flere af kunderne i det tidligere Frej Revision bruger allerede i dag kompetencerne i rådgivningsselskabet VKST. Netop i kraft af de stærke relationer til agroindustrien og fødevarebranchen har VKST Revision en fordel:

-I kraft af vores samarbejde med rådgivningsselskabet VKST har vi et meget solidt branchekendskab inden for landbrug og de mange erhverv, der ligesom os servicerer landbrug. Derfor kan vi bedre hjælpe vores kunder med strategisk sparring i forhold til det marked, de er en del af. Det er de færreste revisionsvirksomheder, der kan det, siger Henrik Pedersen.

Også i Nykøbing Falster

Som en del af samarbejdet med rådgivningsselskabet VKST kan man fremover også finde VKST Revision på adressen Agrovej 1 i Nykøbing Falster. Gert Klitgaard, der er direktør i rådgivningsselskabet VKST og formand for bestyrelsen i VKST Revision ser frem til det samarbejde:

-Jeg er meget glad for, at vi fremover kan tilbyde landbrug og andre virksomheder på Lolland, Falster og Møn revision fra et statsautoriseret revisionsaktieselskab. Når det gælder fx selskabsdannelse er VKST Revision en meget kompetent samarbejdspartner, fortæller Gert Klitgaard.