Den nye 40 tons hybridgravemaskine Komatsu HB365LC tog imod og dannede portal med gravearmen, da Scantruck Øst i Ringsted tog hul på en helt ny tradition: ScanMek Øst. Ringsted-folkene havde opbakning fra både vejrguderne og mange maskininteresserede østdanskere til premieren på det, der blev grundstenen til en ny tradition.

- ScanMek Øst 2 kommer i begyndelsen af oktober 2018. Premieren i år blev særdeles udmærket, og den overgik faktisk forventningerne. Når man sætter noget helt nyt i søen, er det naturligvis spændende at se, om det overhovedet har interesse for dem, man gerne vil have besøg af. Med omkring 400 gæster i løbet af fredag og godt salg af maskiner begynder vi allerede så småt at se frem mod næste ScanMek Øst, siger Jørn Rauff Larsen, som er Scantrucks salgschef for Østdanmark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi havde selvfølgelig mere end skævet til det succesrige koncept for ScanMek i Scantrucks hovedafdeling i Skive, som er et tilløbsstykke af de store hvert år i januar. I 2018 har ScanMek i Skive 10 års jubilæum og er blevet en begivenhed, som entreprenører, landmænd og folk fra hele bygge- og anlægsbranchen skriver ind i kalenderen år efter år. Sådan tror jeg på, at det også vil blive for ScanMek Øst i Ringsted. I hvert fald er vi kommet rigtig flot fra start, siger Jørn Rauff Larsen.

Alle produktgrupper

Mens det var hybridgraveren HB365LC og 25 tons-dumperen HM300-5, der påkaldte sig mest opmærksomhed i Komatsu-familien, var den helt nye MLT741-1140V+ stjernen blandt i øvrigt rigtig mange Manitou-maskiner. Også både Weycor og Mustang var naturligvis med på læsser-fronten.

- Vi solgte maskiner i alle produktgrupper. Samtidig fik vore sælgere masser af snak med gæster, som ikke var helt klar til at handle lige på dagen, men som helt sikkert vender tilbage for at skrive på en slutseddel efterfølgende, siger salgschef for Scantruck Øst, Jørn Rauff Larsen.