Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Første trinløse T9 solgt i Danmark

Af Morten Damsgaard - 6. dec. 2018 KL. 09:50

  • ww317448_1
  • ww317448_2

Det bliver en helt unik udgave af New Hollands T9-serie, som ender hos dansk skov-entreprenør i Danmark i 2019.

New Holland har udvidet transmissionsvalget i den knækstyret T9-serie med AutoCommand. Det betyder trinløs transmission, og i forbindelse med Agromek 2018 kunne New Holland meddele, at den første trinløs New Holland T9-serie er solgt i Danmark.

- Traktoren skal opbygges med en flishugger, fortæller Brian Jørgensen, indehaver af Brunsborg Entreprenørservice, som er køberen af den første trinløse New Holland T9 i Danmark.

Der bliver derfor i den grad tale om en unik T9, som vil komme på arbejde hos Brunsborg Entreprenørservice i Lind i det vestjyske.

Flere ombygget traktorer

- Vi beskæftiger os hovedsageligt med opgaver i skoven, og til formålet har vi i forvejen fire New Holland-traktorer, som er specialindrettet til skov-opgaver, fortæller Brian Jørgensen, som på Agromek 2018 kunne lave det endelig håndslag med Skjern Maskinforretning om købet af den store T9 AutoCommand.

På Agromek kunne man dog ikke beskue den store T9-serie, og istedet fik sønnen Emil Lemmer Jørgensen en model af traktoren i 1:32.

Hos Brunsborg Entreprenørservice råder man også over en New Holland T8.390, T7.270 samt 2x T7.315 . Alle er ombygget til skovarbejde.

- Opbygningsarbejdet begynder til sommeren 2019, og traktoren leveres til efteråret. Til foråret har vi derfor mulighed for at afprøve traktoren i marken, som en demonstrationsmaskine, fortæller Kaj D. Pedersen, Skjern Maskinforretning.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame