Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Første spadestik til Danespos nye hovedkontor

Af esu - 12. jan. 2018 KL. 10:32

Mandag bliver første spadestik til Danespos nye forsknings- og udviklingsfaciliteter samt hovedkontor ved give taget.

Første spadestik til byggeriet af ny forædlingsstation og hovedkontor, som skal skabe rammerne for det udviklingsmiljø, hvor der skal udvikles fremtidens kartoffelplanter tages af Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen mandag d. 22. januar 2018 kl. 12.00

- Udviklingen i bioteknologi går særdeles stærkt i øjeblikket, og det er glædeligt og også helt essentielt for vores fortsatte forretningsudvikling, at vi får etableret et videncenter med tråde ud til resten af verdenen, som er det kommende marked for vores kartoffelsorter. Samtidig er det en fantastisk mulighed for os som virksomhed for at samle vores forskellige afdelinger og på den måde få endnu bedre mulighed for at udnytte de synergier, der ligger heri, end vi gør i dag. Vi er glade for, at vi kan forblive i Give og være en del af Vejle Kommunes stærke profil som fødevareregion, siger Jens Holstborg, CEO i Danespo.

Med det nye byggeri kommer Danespo til at samle forædlingsdelen med resten af organisation. Det vil sige, at der både bliver bygget en forædlingsstation, nye drivhuse samt nyt hovedkontor. De nye faciliteter vil komme til at skabe rammerne for fremtidens kartoffelforædling.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, og vi er overbeviste om, at vi får skabt nogle spændende rammer for det udviklingsmiljø, som skal være medvirkende til, at vi fortsat kan være en del af at skabe fremtidens kartoffelplanter, siger Lars Næsted, direktør i Danespo.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame