Da Martin Merrild blev valgt som formand for Landbrug & Fødevarer for en måneds tid siden, fik han 257 stemmer fra de delegerede.

Nu har han foreløbig fået 120 stemmer - eller i Facebook-sprog "venner" - på sin nye Facebook-side i sin egenskab af formand for Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen for rammevilkår

På sin formandsside på Facebook vil Martil Merrild fortælle om, hvad han foretager sig som formand og komme med kommentarer. Eller som han selv skrev forleden, da den første post blev lagt på.

- Velkommen til min facebook-side. Her vil jeg løbende skrive om Landbrug & Fødevarers daglige kamp for bedre rammevilkår for danske landmænd og fødevarevirksomheder. Siden er tænkt som et mødested for landmænd, fødevareproducenter debattører, politikere, meningsdannere og alle andre nysgerrige mennesker, der vil følge med i mit liv på Axelborg og hjemme på Feldborg i Vestjylland. Jeg håber, vi her på siden kan få en god og sober debat om aktuelle emner i verdens bedste erhverv – landbruget, skriver Martin Merrild.

Over 400 personlige venner

Alle kan blive venner med - eller rettere "synes om" - Martin Merrild som L&F-formand, men han har også sin personlige profil på Facebook, hvor han skal acceptere dem, der vil være venner med ham. På den personlige profil har han foreløbig over 400 venner.