Lastbilmekaniker, officer, værkfører, maskinhandler, bestyrelsesmedlem og formand i Dansk Maskinhandlerforening - Jens-Aage Jensen har været vidt omkring i karrieren.

Vi kender Jens-Aage som en mand med et stort engagement i alt, hvad han giver sig i kast med. Det har Dansk Maskinhandlerforening nydt godt af i indtil videre 20 år, hvor han har været en del af DM's bestyrelse - heraf de sidste 14 år som formand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jens-Aages betydning for foreningen er nærmest uvurderlig. Han er især optaget af rekruttering til branchen, og der er i hans formandstid blevet lavet mange nye tiltag på dette område som for eksempel Danmarks Bedste Lærling - landbrugsmaskinmekaniker, og deltagelse med danske lærlinge ved EuroSkills og WorldSkills, hvilket er med til at promovere branchens uddannelser. Derudover er Jens-Aage særdeles aktiv i forbindelse med ex. overenskomstforhandlinger og arbejdet i vores europæiske organisation Climmar. Han har været med til at flytte foreningens fokus fra primært at være arbejdsgiverforening - til også at være en meget synlig brancheforening med politisk indflydelse. Han er altid klar på at tage ud til et ungt menneske, som skal modtage DM's Jubilæumslegat, eller en medlemsvirksomhed som fejrer et jubilæum eller en rund fødselsdag på trods af travlhed i egne forretninger. Den synlighed er et stort aktiv for foreningen.

Han har allerede nu sat sit tydelige aftryk i foreningens historiebog, og om ca. 2 uger står Jens-Aage igen på talerstolen ved en DM generalforsamling og aflægger formandens beretning. Derved skriver han endnu en side i den fortælling, da det i år er 100 år siden Dansk Maskinhandlerforening blev stiftet.

Privat er Jens-Aage ægtemand, far og bedstefar, og man er ikke i tvivl om, at familien også er en stor prioritet hos ham, når man hører ham omtale dem.

I anledning af fødselsdagen afholder Jens-Aage Jensen reception den 9. november fra kl. 13 - 16 hos POWTEC, Klochsvej 67 i Bording.