Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Foragerautomatik samler støv

Af Frank Mølby - 16. jun. 2017 KL. 11:29

  • ww253759_1
  • ww253759_2
  • ww253759_3

På planteaftenen i går på Ytteborg forsøgsstation var der blandt fokus på om foragerautomatik reelt set bliver brugt eller blot samler støv i maskinhuset.

Er foragerautomatik noget i bruger, spurgte Flemming Hedegaard, Byggeri og Teknik I/S til Planteaften på Ytteborg forsøgsstation?

Baggrunden for hans spørgsmål og indlæg skal findes i, at han vover at påstå, at det kun er 25 procent, som reelt bruger deres foragerautomatik. Det er ifølge Flemming Hedegaard helt uforståeligt.

- Jeg forstår det simpelthen ikke. I har brugt mange penge på en teknologi, som er effektiv og rent faktisk virker i dag. Hvorfor så ikke udnytte den teknologi man har. Der er ingen, som er så dygtige, som det automatikken kan, for den kan gøre det hver gang, siger han.

Se flere billeder og video af dette indlæg på agrologisk facebookside.

Indlægget omkring foragerautomatik var en del af programmet på planteaftenen, hvor der også blev præsenteret mulighederne ved Cropsat, fremvist selvkørende traktor og vist forskellige parceller frem med vinter- og vårsæd.

I vinterbyg blev Ytteborg Cup præsenteret, en konkurrere mellem syv hold omkring optimal dyrkning og vinderen udpeges til efteråret. Du kan følge konkurrencen i Agro (Agrologisk) og se flere billeder af udviklingen i de forskellige holds parceller på agrologisk facebook side klik her. Aftenen var besøgt af omkring 270 landmand.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame