Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fokus på teknisk support

Af mbl - 2. mar. 2016 KL. 12:33

For at frigøre kræfter til teknisk support, har Grimme Skandinavien ansat flere serviceteknikere og en ny værkfører, som skal koordinere indsatsen i marken og på værkstedet.

Udviklingen går mod større og mere komplekse landbrugsmaskiner, hvor avancerede hydrauliksystemer indstilles og kontrolleres elektronisk. Det stiller store krav til de teknikere som servicerer maskinerne, og samtidig kræver det solid backup fra både producent og leverandør.

For at være på forkant med udviklingen, har Grimme Skandinavien udvidet og omorganiseret i teamet, som klargør og servicerer såvel nye som brugte maskiner.

- Med den nye struktur, hvor bestilling af service og besvarelse af tekniske spørgsmål adskilles, forventer vi at det bliver hurtigere for kunderne at komme igennem på telefonen, og få den hjælp som de har brug for.

Desuden er der fra 1. marts ansat to nye serviceteknikere til at forstærke vores team, siger direktør Michael Hylleberg, Grimme Skandinavien.

Nye folk

Til at organisere serviceteknikerne, både på værkstedet og i marken, har Grimme Skandinavien ansat John Trane. Han kommer fra en stilling som servicechef i blandt andet trykkeribranchen. Til at hjælpe sig har han 18 serviceteknikere, som servicerer maskiner både hos kunderne og på værkstedet i Rødkærsbro.

Jens Ole Hejlesen, der hidtil har været servicechef, tiltræder en ny stilling som teknisk chef. Hans opgave bliver at servicere både kunder og serviceteknikere, med hans store tekniske viden om produkterne fra Grimme.

Han bliver ligeledes bindeled mellem salg og service, så kunderne får den teknisk optimale løsning, når de handler maskiner hos Grimme Skandinavien.

Jens Ole Hejlesen skal også bistå Grimme Skandinaviens servicecentre i Sverige og Finland, samt de tre danske servicecentre med teknisk knowhow.

Den tidligere værkfører, Simon Abrahamsen, får ansvaret for at de maskiner som forlader værkstedet, både nye og brugte, er i den aftalte stand, og med det rigtige udstyr. Samtidig får han ansvaret for Grimmes brede program af indlagringsmaskiner. Maskinerne indgår ofte i avancerede processer på kartoffelcentraler og i fabrikker, hvor driftssikkerheden er vigtig.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame