Danmark er blandt de førende i verden, når det kommer til bæredygtig fødevareproduktion, innovation og sikkerhed fra jord til bord. For at hjælpe iværksættere igang er et nyt kontorfællesskab åbnet. Det skriver Agro Business Park i en pressemeddelelse.

- Daglig sparring og adgang til netværk med erfarne aktører og ligesindede iværksættere øger simpelthen chancen succes siger Lars Visbech Sørensen, direktør i Agro Business Park, som er en af initiativtagerne i meddelelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Partnerskabet bag Copenhagen Agrifood Incubator består af Symbion, som i forvejen driver tre kontormiljøer i København, og Agro Business Park, der i driver agro-fødevare iværksættermiljøer i Agro Food Park i Aarhus og i Foulum ved Viborg. Det nye iværksættermiljø vil også være nabo til Accelerace, som sammen med blandt andet Agro Business Park, COOP og Arla udbyder acceleratorforløbet Scale-Up Food til de mest lovende danske og udenlandske iværksættere inden for fødevarer og landbrugsteknologi.

Iværksætteri vinder frem

Direktør i Symbion og Accelerace Peter Torstensen ser frem til samarbejdet:

- Der sker rigtig meget inden for fødevarebranchen ikke bare i Danmark, men globalt. Det er et område, vi har fulgt tæt og arbejdet med i flere år, og vi har fået flere og flere henvendelser fra spændende iværksættere og virksomheder. Derfor er vi hos Symbion rigtig glade for at kunne tilbyde food- og argotech iværksætterne muligheder, der seriøst øger deres chance for succes.

Andres erfaringer

Copenhagen Agrifood Incubator tilbyder fleksible løsninger ift. skrivebordspladser og kontorer. Fælles for de tilknyttede virksomheder og iværksættere er, at de får adgang til mere end lager, professionelle mødelokaler og konferencefaciliteter:

- Det er vigtigt at benytte sig af andres erfaringer og netværk, specielt i virksomhedens første år. Derfor er en vigtig del af Copenhagen Agrifood Incubator adgang til vores danske og internationale netværk og iværksættermiljøer, som sammen med sparring om fx forretningsmodel og finansiering fra faglige og kommercielle forretningsudviklere i Agro Business Park hjælper iværksætterne godt på vej, udtaler Claus Mortensen, Site Manager i Agro Business Park og daglig leder af Copenhagen Agrifood Incubator.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kontoret åbnede 18 maj.