Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Flest blå nummerplader

Af Morten Damsgaard - 12. okt. 2017 KL. 06:30

New Holland indregistreret flest traktorer i september.

Med 24 nyregistreringer løb New Holland med titlen, som det mest populære traktormærke i september. Case IH fulgte med 20 enheder med nye nummerplader, mens John Deere og Claas delte tredjepladsen med hver 17 nyregistreringer.

I alt blev der sat nye nummerplader på 111 traktorer, hvilket er et fald på 17,7 procent sammenlignet med samme periode i 2016. Dog ligger de totale nyregistreringer fra januar til september i 2017 stadig over samme perioden i 2016 med syv procent.

Tallene dækker over traktorer fra 40 hestektæfter og op og tallene kommer fra DBI IT.

Kigger man på nyregistreringer fra 200 hestekræfter, så ser tallene en smule anderledes ud, i det Case IH da vil ligge i toppen med 11 nyregistreringer, og John Deere på andenpladsen med 10 nyregistreringer, mens New Holland her vil indtage tredjepladsen med otte nyregisteringer sammen med Fendt.

Mest populær model

Ligesom sidst år, er den mest populære enkelte model indtil videre i 2017 en John Deere 6215R. De danske John Deere-forhandlere har monteret ny nummerplader på 41 modeller, mens andenpladsen går til New Holland T7.270 med 34 nyregistreringer og Massey Ferguson 7726 følger på tredjepladsen med 30 nyregistreringer. Dette gælder for alle traktorer over 30 hestekræfter.

Hvis vi kigger på de større traktorer over 300 hestekræfter, er det igen John Deere, som har den mest populære model i form af 8370R med 27 nyregisteringer, mens Case IH ligger på andenpladsen med Case IH Optum 300 CVX, hvor der er sat nye nummerplader på 21 enheder. Det er iøvrigt skrapt forfulgt af New Holland T7.315, hvor de danske New Holland-forhandlere har sat nummerplader på 20 enheder.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame