Forstander på Grindsted Landbrugsskole Lene Søholt Jacobsen måtte i gang med rekrutteringen, da eleverne på det kommende Grundforløb 2 blev ved med at strømme til.

- Vi glæder os over, at vi har så stort et optag af elever på Grundforløb2 her til foråret, hvilket har betydet, at vi har været ude at ansætte nye folk. Det flotte optag her i 2019 skyldes en øget indsats fra skolens side, hvor vi via små film har fået formidlet, hvorfor landbrugsuddannelsen er interessant, og det er lykkedes at vise de gode fortællinger om livet her på skolen. Vi har også haft fokus på historien om praktiktiden, som er meget værdifuld for både landmænd og elever, det viser vores elevtrivselsundersøgelser også, da praktikken får en meget høj score på tilfredsheden, fortæller Lene Søholt Jacobsen i en pressmeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Praktisk erfaring i rygsækken

De to nye lærere på Grindsted Landbrugsskole er Kasper Kvist Jacobsen og Knud Lorentzen. De er begge tæt på det praktiske erhverv samtidig med, at de har teorien i orden.

- Vi ser frem til at samarbejde med Knud Lorentzen og Kasper Kvist Jacobsen. De er to kapaciteter, som i den grad ved hvad der rører sig ude i produktionen, og jeg er sikker på, at de kan lære fra sig. Det er meget positivt, at flere elever vælger at starte i landbrugsuddannelsen, for der bliver hårdt brug for dem, når de bliver færdige, påpeger Lene Søholt Jacobsen. Skolen har inviteret til Åbent Hus på lørdag d. 19. januar, hvor elever og lærere vil fortælle om livet og de mange muligheder i landbrugsuddannelsen. Alle er velkommen.