Det 4000 kvadratmeter store slagteri åbnede i marts 2017. Det er et topmoderne anlæg specielt bygget til at håndtere økologiske og fritgående kyllinger, som produceres på en af Danmarks største fjerkræfarme, Rokkedahl ved Nibe i Nordjylland, skriver Food Supply.
Familien Rokkedahl stod i begyndelsen alene bag Fjerkræslagteriet, men i august sidste år solgte man 51 procent af ejerskabet til Danpo, der er ejet af den svenske koncern Scandi Standard.
Ifølge Food Supply viser årsregnskabet for Rokkedahl Food ApS , at 2018 blev et klart bedre år for virksomheden. Bruttofortjenesten steg fra minus 6,6 til plus 10,5 millioner kroner, men det var ikke nok til at undgå røde tal på bundlinjen.
I regnskabets ledelsesberetning fremgår det, at "selskabet har foretaget en række initiativer til optimering af driften, og der forventes en markant forbedring af resultatet for det kommende år."
Egenkapitalen var i 2017 negativ med 15 millioner kroner. I 2018 lagde ejerne et tilskud på 22,7 millioner kroner i slagteriforretningen, der ved årets udgang havde en positiv egenkapital på én million kroner, oplyser Food Supply.