AGCO Power fejrer 75-års jubilæum i år. AGCO Power er AGCOs globale motormærke kendt for høj ydeevne og holdbarhed.

- AGCOs motorvirksomhed, der i dag er kendt som AGCO Power, har leveret branchens førende motorer og elproduktionsløsninger i 75 år. Vi er stolte af at fejre denne store arv og at annoncere, at en million AGCO Power-motor blev produceret på vores fabrik i Linnavuori, siger Martin Richenhagen, formand, administrerende direktør og AGCO Corporation i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Løbende udvikling

Mere end 70% af AGCO-produkterne kører med en AGCO Power motor. AGCO Power startede fremstilling af motorer i Linnavuori for 75 år siden. Senere blev fabrikken en vigtig del af Valtra, som derefter blev opkøbt af AGCO i 2004. Siden da har AGCO løbende investeret i ny produktudvikling, innovative motorteknologier og øget produktionskapacitet. I dag fremstiller AGCO Power 3, 4, 6 og 7-cylindrede dieselmotorer i fire fabrikker rundt om i verden, nemlig i Linnavuori (Finland), Changzhou (Kina), Mogi das Cruzes (Brasilien) og General Rodriguez (Argentina). Produktionsmængderne er mere end 100.000 motorer årligt.

Forbedring i brændstof

AGCO Power's innovationer har resulteret i betydelige forbedringer i forbrændingsprocessen og giver dermed kunderne bedre brændstoføkonomi. Juha Tervala, AGCO Power's vicepræsident og administrerende direktør siger i en pressemeddelelse.

-Som en pioner inden for motorteknologi vil AGCO Power fortsætte med at investere i forskning og udvikling for at designe pålidelige og holdbare motorer til krævende terrænmaskiner. Vi undersøger blandt andet aktivt vedvarende brændstof alternativer og elektriske løsninger. Vi er forpligtet til at udvikle de bedste motorer, der gør det muligt for vores kunder at bringe deres inputomkostninger nede,