Det nye dæk præsenteres på den internationale landbrugsmesse, Sima 2017, som afvikles nær Paris i dagene 26. februar - 2. marts. Dækket, som er udviklet sammen med vognproducenter, bliver det hidtil bredeste Flotation Trac radialdæk, der kan monteres på fælge med en diameter på 22,5 tommer. Dækket har modelbetegnelsen 800/40R22,5, og med en højde på 1250 millimeter passer den perfekt under de større og større vogne, som anvendes til transport af græs og majs.

- Efter lanceringen af det nye dæk, findes der nu ikke mindre end 28 forskelige størrelser i vores Flotation Trac-radialserie, siger Guido Boerkamp, Group Product Manager Agricultural & Industrial tyres, og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lige som de øvrige dæk i serien udmærker det nye dæk sig med afrundede skuldre, som skåner græsset, mens langsgående blokke i den centrale del af slidbanen giver god stabilitet på landevejen og lang levetid på dækket.

På den franske messe introducerer Vredestein også ni nye størrelser i Traxion 85-serien. Det største af de nye dæk får modelbetegnelsen 480/80R50 og har en diameter på 2056 millimeter.