Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

FCM spiller begge Europa League-opgør på dansk græs

Af Maskinbladet - 17. feb. 2016 KL. 12:21

FC Midtjylland spiller begge kampe mod Manchester United i Europa League på dansk græs. Banerne i Manchester og Herning bruger græs fra danske DLF.

Når FC Midtjylland torsdag den 18. februar tager imod mægtige Manchester United på MCH Arena i Herning, kan det næppe overraske, at kampen spilles på dansk græs.

Mere overraskende kan det dog lyde, at når FC Midtjylland skal spille returopgør i Manchester også kommer til at foregå på dansk græs.

Begge klubber benytter sig nemlig af den danske frøvirksomhed DLF som leverandør af frø og rullegræs.

Rullegræs i Herning

MCH Arena bliver flere gange i sæsonen eftersået med en græsblanding bestående af topsorter af traditionel alm. rajgræs, men også med rajgræstypen, 4turf®, som udmærker sig ved at være meget hårdfør og robust. Det har skabt stor interesse hos de professionelle brugere af sportsgræs. Det gælder f.eks. også i Frankrig, hvor 4turf® teknologien bliver brugt på EM banerne til den kommende slutrunde i 2016.

Mildt på Old Trafford

På Old Trafford er vinteren mere mild, og her er banen gennem de seneste seks år blevet eftersået med en særlig sportsgræsblanding fra DLF, der er populær blandt mange af Premier League klubberne. Her bliver egenskaber som hurtig fremspiring og etablering, samt stor slidstyrke gennem hele den lange sæson vægtet højt, ifølge Grounds Manager i Manchester United FC, Tony Sinclair, der i 2014 blev kåret til Groundsman of the Year i England.

NyhedsbrevFå nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs artiklen på dit foretrukne medie

Læs artiklen på Tablet

Tablet

Læs artiklen på Smartphone

Smartphone

Læs artiklen på Desktop

Desktop/E-avis

Læs artiklen på Print

Print

reklame