Farmas A/S åbnede en afdeling i Herning for godt et år siden i lejede lokaler, og sidste weekend i april var det så blevet tid til, at direktør Anette Rosengreen og resten af Farmas-teamet kunne byde velkommen i de nybyggede faciliteter, der fremover skal huse Farmas Herning.

Ford-show og maskiner

Dagen blev markeret med et Åbent Hus-arrangement, hvor de mange, der valgte at lægge vejen forbi, blandt andet kunne nyde masser af maskiner, masser af fagsnak og ikke mindst et show med veteran Ford-traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ford-showet er en tro kopi af det originale show som blev vist på ungskuet i "gamle dage". Så det er en fin kontrast til de nye og større maskiner vi forhandler i dag, og et symbol på, at vi har taget Farmas-ånden med til Herning, fortæller Ole Borup Rosengreen, der er tredje generation i virksomheden.

2.800 m2

Det nye byggeri i Herning er på 2.800 kvadratmeter, hvor der både er plads til maskinudstilling, butik, lager, kontorer, værksted og ikke mindst gode personalefaciliteter.

På nuværende tidspunkt er der ansat elleve mand i Herning-afdelingen. De er fordelt på to sælgere, to reservedelsekspedienter, en værkfører og seks mekanikere. Hertil kommer fem servicebiler.

Den daglige ledelse står værkfører Niels Grønbæk for, og derudover vil salgschef Thomas G. Mikkelsen også være i Herning-afdelingen cirka en dag hver uge.

Om Farmas

Farmas A/S blev grundlagt i 1941under navnet Farsø Maskinværksted. Siden blev firmaet ændret til et A/S, og i 1998 bliver Anette Rosengreen, der er datter Poul Nielsen, hvis farbror startede virksomgeden, udnævnt til direktør for virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2001 blev navnet ændret til Farmas A/S, og i dag er afdelinger i Farsø, Viborg og Herning. Farmas er blandt andet full line forhandler af New Holland Agriculture og New Holland Construction.