Maskinbranchens Rejselaug holdt generalforsamling den 3. december hos Dansk Maskinhandlerforening, hvor foreningen samtidig kårede Årets Sælger 2015.

Valget faldt på salgs- og produktchef Lars Johnsen fra LMB Danmark A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars Johnsen var ganske vist ikke til stede på generalforsamlingen, fordi han var travlt optaget af at præsentere en traktor for bornholmske landmænd hos Nexø Smede- & Maskinforretning.

Men der blev etableret en Skype-forbindelse, så Lars Johnsen alligevel kunne få direkte besked om, at han fik den fornemme titel.

Hårdtarbejdende

I motiveringen for at udnævne Lars Johnsen blev mange af hans personlige og faglige kvalifikationer fremhævet.

- Lars Johnsen er hårdtarbejdende og giver den altid en ordentlig skalle. Han er klar med hjælp og vejledning, når forhandlere eller kunde har brug for det. Han er fagligt meget kompetent og sætter sig 100 procent ind i både egne og konkurrenternes produkter, blev der sagt.

Faglige kvalifikationer:

Lars Johnsen beskrives også som dygtig og ihærdig, og det fremhæves, at han gennem en ihærdig indsats har formået at skabe stor omtale og respekt i branchen for at forøge markedsandelen på Claas-traktorer i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lars Johnsen har stor teknisk viden og er samtidig altid på jagt efter nye pakkeløsninger, hvor han tænker både det tekniske og det kommercielle sammen til gavn for både kunder og omsætning.

God kollega

Også kollegerne kan supplere med en positiv beskrivelse af Lars Johnsen.

- Han er en god kollega. Han formår at yde en stor indsats for sin arbejdsgiver og samtidig sørger han for at være til stede for familien.

- Han er altid hjælpsom, venlig og imødekommende - også i pressede situationer. Og så spreder han godt humør og prøver altid at finde en pragmatisk og god løsning på eventuelle konflikter.

Særlige evner

I forbindelse med udnævnelsen blev det også fremhævet, at Lars Johnsen i flere år har kæmpet er sej kamp med salget af Claas-traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har ikke altid været lige nemt, men han har aldrig givet tegn til at ville smide håndklædet i ringen. Og hans hårde og vedholdende arbejde har ikke altid været synligt for omverden, hvor man måler markedsandele og antal solgte enheder. Men inden for det seneste år er udviklingen vendt, og det skyldes ikke mindst Lars Johnsen, hedder det i beskrivelsen af Årets Sælger.