Det fælles åbent hus-arrangement for fem maskinfirmaer på Kærup Parkvej i Ringsted ligner noget, der meget hurtigt kan manifestere sig som en tradition. Hvidt drys fra oven begge dage holdt ikke gæsterne væk. Måske tvært imod.

- Jeg var skeptisk fra morgenstunden på førstedagen, men min skepsis blev gjort til skamme. Vintervejret på den første forårsdag ifølge kalenderen var tilsyneladende en god anledning for mange både entreprenører og landmænd til at gå indendørs hos de fem maskinfirmaer og se på maskiner, siger Jørn Rauff Larsen, salgschef for Scantruck Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han vurderer, alt omkring 600 lagde vejen omkring Scantruck på Kærup Parkvej. Flere benyttede tilmed lejligheden til at købe ny maskine. Der blev skrevet slutsedler på begge Scantrucks store maskinmærker, Manitou og Komatsu.

Klar igen

- Der er slet ingen tvivl om, at konceptet fungerede bedre end godt. Alle fem firmaer var flinke til at sende gæsterne videre til hinanden. Og generelt gav de besøgende udtryk for, at de var rigtig glade for muligheden for at besøge mange firmaer og se mange maskiner indenfor blot 650 meter på samme vej. Scantruck er helt klart med også næste år, og jeg er sikker på, at vi bliver enige om en gentagelse, når de fem firmaer evaluerer arrangementet, siger Jørn Rauff Larsen.

Foruden Scantruck, bestod åbent hus-femkløveret på Kærup Parkvej af Nicolaisen & Larsen med JCB, Hydrema, Helms TMT-Centret og Mertz.